Сунь плюнь, а сверху скотчем

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Сунь плюнь, а сверху скотчем » Архив » День української мови , або дістаемо Роберта по національному

День української мови , або дістаемо Роберта по національному

Сообщений 1 страница 20 из 56

1

Сьогодні ціль кожного форумчанина заманити Роберта ака Сяффин хлопець в цю тему і на рідній мові діставати його з приводу його кохання до Сяффи! http://www.kolobok.us/smiles/rpg/queen.gif

0

2

D@FN@
Омг....

0

3

Сяффа написал(а):

Омг....

Що ви маете на увазі?

0

4

Я маю на увази (вибачаюся, шо пишу росийськимы буквамы, бож тупий комп нехоче ставыты украйинськи) я маю на увази те, що дистанете вы нещасного хлопця, до якого й так вже прыскипылась наша Зюзя зи свойимы феминистычнымы вымогамы....

0

5

Добрий день Сяффа нажаль вашого коханого зараз немає , є тільки я....

0

6

Сяффа написал(а):

я маю на увази те, що дистанете вы нещасного хлопця, до якого й так вже прыскипылась наша Зюзя зи свойимы феминистычнымы вымогамы....

Ну то й що?

0

7

эх...нещасний парубок...й справди вин з божевильни....адже ВИ МЕНЕ НАС ВЖЕ ДИСТАЛЫ!!!

0

8

D@FN@ написал(а):

Ну то й що?

Чи ти хочеш щоб ми знову діставали тебе?

0

9

D@FN@ написал(а):

Чи ти хочеш щоб ми знову діставали тебе?

О ниииииииии! Цього я точно нехочу....

0

10

Сяффа написал(а):

О ниииииииии! Цього я точно нехочу....

То й не гавкай!

0

11

А може я буду його адвокатом, чи замистителем, доки його нема? :flirt:
дочечи:це й дийсно дуже кумедно.... :yep:

0

12

Сяффа написал(а):

дочечи:це й дийсно дуже кумедно....

А я тобі що казала ! Українська мова РУЛИТЬ!!!!!!!

0

13

Сяффа написал(а):

А може я буду його адвокатом, чи замистителем, доки його нема?

Ну тоді нам прийдеться діставати тебе , та й досить тобі бути й його перекладачем!

0

14

D@FN@ написал(а):

Ну тоді нам прийдеться діставати тебе , та й досить тобі бути й його перекладачем

Мене диставаты нетреба..я вже якось навить передумала)))

0

15

Я не чо не понимаю!!!(((((

0

16

А тобі треба постаратися...

0

17

Роберт написал(а):

Я не чо не понимаю!!!(((((

Обьясняю для тебя:
на тя катят бочку из-за того, что общаешся токо со мной, и опять думают о своих шуры-мурах....

0

18

D@FN@ написал(а):

Сьогодні ціль кожного форумчанина заманити Роберта ака Сяффин хлопець в цю тему і на рідній мові діставати його з приводу його кохання до Сяффи

Сегодня цель каждого форумчанина завлечь Роберта ака Сяффин парень в эту тему и на родном языке доставать его по поводу его любви к Сяффи

0

19

D@FN@ написал(а):

Добрий день Сяффа нажаль вашого коханого зараз немає , є тільки я....

Хороший день Сяффа нажаль вашего любимого в настоящий момент нет, есть только я...

0

20

Роберт
Оу...а ты-то чёт понимаеш...еслиб токо тут люди ещё правду писали, былоб ахренезно, а так-просто сплетни стукнувшые им в бошки... :dontcare:

0

Вы здесь » Сунь плюнь, а сверху скотчем » Архив » День української мови , або дістаемо Роберта по національному

Создать форум.